MOGELIJKHEDEN

CompeTENT met AUTHENTALENT voor individu, groep en/of een organisatie

Er is de mogelijkheid om gebruik te maken van individuele of groepscoaching en advisering. Leidend hierin is de hulpvraag van de professional waarbij het uitgangspunt de aanwezige talenten van de professional is. Vanuit een basis van 3 teamtrainingen (mijn tent, allerlei tenten en de flexibele tent) van 2 uur wordt maatwerk geboden.

TEAMTRAJECT: ORGANISATIE IN BALANS

Samen met alle professionals in een organisatie bekijken we welke stappen er te zetten zijn en wat er al is in het kader van de 21st century skills; hoe krijgen we onze organisatie in balans? Een dag met lesobservaties, gesprekken en een teamsessie. Aan het einde van de dag vol met nieuwe inzichten, ontdekte talenten en vertrouwen in de toekomst weer naar huis.

Download hier de folder Organisatie_in_balans_LM.

TEAMBIJEENKOMSTEN

Het hierboven genoemde traject kan de trigger zijn voor een of meerdere teambijeenkomsten. Ze kunnen ook voortkomen uit een vraag van een organisatie. Het is in ieder geval altijd maatwerk.

LEAN

Gelukkige medewerkers, blije leerlingen en ouders en een gezonde organisatie ontwikkelen, dat kan met behulp van de werkwijze van Lean. In 4 teamtrainingen van maximaal 2 uur wordt de basis neergezet. Ook hierbij wordt maatwerk geboden.

Voorbeelden van mogelijkheden:

– Werken met leerkrachten als specialist en/of coach

– ontwikkelen van leerlijnen voor executieve functies en 21st century skills

– Denken in leerlijnen en werken vanuit doelen met name bij rekenen, taal en spelling.

Anne Marjon Jonker intern begeleider, Happy Kids Basisschool: fijne praktische hulp waar we echt mee verder kunnen.

– Eigenaarschap

Meike Ogterop, leerkracht groep 7-8 Happy Kids basisschool: mooi om te zien dat de kinderen eigenaar worden van hun eigen leerproces door het zichtbaar maken van de leerdoelen! Het echt in gesprek gaan van Manon met de kinderen levert aanstekelijk enthousiasme op.

– Groeimindset en executieve functies

– Digitale tools en digitaal portfolio

– De kracht van feedback en intrinsieke motivatie

Interesse? Graag ga ik het gesprek aan.

Judith van Twist, interim directeur: “Werken met Manon is als een creatief proces: denken, dromen, durven, bijschaven, even afstand nemen en dan in relatief korte tijd een mooi en kwalitatief sterk product op kunnen leveren.”