BOEKGESPREKJES MET CHRISTEL EN MANON

BOEKGESPREKJES MET CHRISTEL EN MANON

“Prentenboeken inzetten om welbevinden te vergroten.”

“Boekgesprekjes met” is een samenwerking tussen Manon Arts van Authentalent en Christel Lubse van Christel Lubse coaching & training.

Met “Boekgesprekjes met Christel en Manon” laten wij zien hoe je prentenboeken inzet om bewustwording en ontwikkeling te creëren om welbevinden bij kinderen te vergroten. De onderliggende boodschap in een prentenboek zorgt voor kinderen voor herkenbaarheid en maakt het onderwerp beeldend. Er is voor iedereen herkenning en ieder kind haalt de boodschap eruit die passend is bij hem of haar. Het voorlezen is een prachtige start om daar vervolgens met elkaar het gesprek over aan te gaan.

BOEKGESPREKJES MET CHRISTEL EN MANON

Op ons Youtube kanaal staan filmpjes met korte tips voor ouders en professionals over hoe je het kunt aanpakken. Om het laagdrempelig te maken, zijn in de omschrijving de linkjes toegevoegd naar het digitale prentenboek.

Voor wie?

Voor iedereen (ouder, pedagogisch medewerker, leerkracht, kindercoach, zorgprofessional etc.) die graag het gesprek aangaat met kinderen van 0-12 jaar over thema’s gericht op de sociaal emotionele ontwikkeling en hier meer handvatten voor wil zodat kinderen zichzelf beter leren kennen.

Resultaat

 Een deelnemer weet in welke situatie je welk prentenboek inzet en heeft meer kennis van mogelijkheden om hiermee welbevinden van kinderen te vergroten. Je weet hoe je emoties kunt reguleren. Je bent je bewust van het effect van meerdere vormen van feedback op ontwikkeling. Je hebt een praktisch document met uitgewerkte voorbeelden.

Gratis Filmpjes

20200602_150103

Lees hier onze blog over het ontstaan van Boekgesprekjes met. KLIK HIER

BOEKGESPREKJES MET ...

FYSIEKE WORKSHOP

In een twee keer twee uur durende workshop geven wij deelnemers nieuwe inzichten en praktische tips en tools. Er is tijd om te oefenen en met elkaar het gesprek aan te gaan. Dit doen we op onze enthousiaste en stimulerende wijze. We maken gebruik van onze jarenlange ervaring in het onderwijs en kennis van en vaardigheden met betrekking tot welbevinden, emoties, talenten, eigenaarschap en communicatie. Inmiddels spreken we ook uit ervaring als coach/trainer.

Kosten: €95 incl. btw maximaal 5-10 deelnemers incl. boekenwaaier (zie filmpje, KLIK HIER)

Voeg je header hier toe

"Met Manon heb je altijd een kort lijntje. Het is fijn om er contact mee te hebben en te onderhouden. Heb je vragen dan stuur je een appje en heb je vlug reactie terug wat erg fijn is. Heb al een paar keer een workshop gevolgd en het is altijd duidelijk waar het over gaat!"
Marisja Van De Vorst

Waar en wanneer?

In Veldhoven, Mierlo of op locatie. Bel of mail ons voor meer informatie.  We verzorgen ook workshops op maat. Kijk ook op onze Facebook en Instagram pagina.

Lees hier de blog over mijn ervaringen met prentenboeken in groep 7. KLIK HIER