WIE IS AUTHENTALENT NOU EIGENLIJK?

WIE IS AUTHENTALENT NOU EIGENLIJK?

“Authentiek en talent.”

Manon Arts

AUTHENTIEK en TALENT

Met passie draag ik, Manon Arts, op verschillende manieren écht bij aan de ontwikkeling van kinderen. Ongelijk onderwijs voor gelijke kansen voor alle kinderen. Kinderen die zichzelf en de ander kennen zodat ze klaar zijn voor toekomstige maatschappij. Dat is mijn droom.

Authentalent richt zich op de ontwikkeling van een organisatie of professional zodat kinderen daar profijt van hebben. Dit gebeurt vanuit positiviteit en denken in kansen en mogelijkheden.

ERVARING

Door mijn 18 jaar ervaring in de onderwijspraktijk kan ik me inleven in de situaties van de leerkracht, de ouder en het kind.

Mijn kennis en vaardigheden vanuit de opleiding Basisbekwaam en mijn rol als MT-lid zorgen ervoor dat ik ook aansluit bij een directeur. De kennis en vaardigheden vanuit opleiding specialist toekomstgericht onderwijs (2018) over 21st century skills, executieve functies en digitale middelen zorgen voor inhoudelijk gedegen advies.

De opleiding NLP-practitioner (2019) geeft mij handvatten om bij mensen bewustwording te creëren waarin ze willen ontwikkelen.

CompeTENT met Authentalent

Een tent biedt bescherming, is flexibel en eenvoudig verplaatsbaar. Je kunt nog van binnen naar buiten en andersom. De stokken zorgen voor kadersverbinding en stevigheid. De haringen verankeren. Wil je ook eens onderzoeken hoe jouw tent eruit ziet? Of hoe je jouw tent steviger maakt van binnen en buiten? Hoe stevig is jouw organisatie?

“Graag kijk ik een keer mee met jouw tent.”

“Manon past zich aan aan de (on)mogelijkheden van de organisatie en prikkelt professionals om buiten de comfort zone te stappen.”
Janne Poort

Kennismaken?

Neem contact op voor vrijblijvende informatie over trainingen, workshops of kindercoaching!
logo_authentalent_favicon

Social Media