TEAMTRAJECT: ORGANISATIE IN BALANS

Samen met alle professionals in een organisatie bekijken we welke stappen er te zetten zijn en wat er al is in het kader van de 21st century skills; hoe krijgen we onze organisatie in balans? Een dag met lesobservaties, gesprekken en een teamsessie. Aan het einde van de dag vol met nieuwe inzichten, ontdekte talenten en vertrouwen in de toekomst weer naar huis.

Download hier de folder Organisatie_in_balans_LM.

TEAMBIJEENKOMSTEN

Het hierboven genoemde traject kan de trigger zijn voor een of meerdere teambijeenkomsten. Ze kunnen ook voortkomen uit een vraag van een organisatie. Het is in ieder geval altijd maatwerk.

EFFICIËNT VERGADEREN: LEAN-WERKWIJZE

Gelukkige medewerkers, blije leerlingen en ouders en een gezonde organisatie ontwikkelen, dat kan met behulp van de werkwijze van Lean. In 4 teamtrainingen van maximaal 2 uur wordt de basis neergezet. Ook hierbij wordt maatwerk geboden.

OOK MOGELIJKHEDEN

– Het coachen van individuele leerkrachten op bais van NLP.

– Een team begeleiden bij het denken in leerlijnen en werken vanuit doelen met name bij rekenen, taal en spelling.

Anne Marjon Jonker intern begeleider, Happy Kids Basisschool: Fijne praktische hulp waar we echt mee verder kunnen.

– Een team begeleiden om meer eigenaarschap te creëren.

Meike Ogterop, leerkracht groep 7-8 Happy Kids basisschool: mooi om te zien dat de kinderen eigenaar worden van hun eigen leerproces door het zichtbaar maken van de leerdoelen! Het echt in gesprek gaan van Manon met de kinderen levert aanstekelijk enthousiasme op.

Interesse? Graag ga ik het gesprek aan.  Mail: manon@authentalent.nl

Judith van Twist, interim directeur: “Werken met Manon is als een creatief proces: denken, dromen, durven, bijschaven, even afstand nemen en dan in relatief korte tijd een mooi en kwalitatief sterk product op kunnen leveren.”