TRAININGEN

Met Authentalent geef ik verschillende trainingen aan diverse doelgroepen. Hieronder vind je het complete aanbod.

Kijken achter het gedrag van het kind

SJK-gecertificeerde training op basis van executieve functies, mindset en neurolinguïstisch programmeren (NLP)

Executieve functies zijn de vaardigheden die je nodig hebt om zelfstandig te functioneren. Je gebruikt ze voortdurend in het dagelijks leven en ze zijn onmisbaar voor het succesvol volgen van lessen en het maken van huiswerk. Executieve vaardigheden liggen ten grondslag aan leerstrategieën en studievaardigheden en dus het leerrendement van onze jeugd. Zo zijn zwakke executieve vaardigheden vaak de oorzaak van slechte leerprestaties.

Tijdens de training maak je uitgebreid kennis met executieve functies en leer je hoe je vanuit vertrouwen het gesprek aan kunt gaan om bewustwording en ontwikkeling te creëren. Bovendien zul je na de training executieve functies in gedrag kunnen herkennen en weet je hoe je ondersteunende materialen kunt inzetten om executieve functies te verbeteren.

Praktische informatie
Geschikt voor: zorgprofessionals, onderwijsprofessionals en kindercoaches die werken met kinderen van 2-18 jaar en ouders/verzorgers
Duur: 2 of 3 dagdelen
Kosten per persoon: €197,- exclusief BTW
Groepsgrootte: 5-10 personen

Boekgesprekjes met…

Training over het inzetten van prentenboeken als ontwikkelingsmiddel

“Boekgesprekjes met” is een samenwerking tussen Manon Arts van Authentalent en Christel Lubse van Christel Lubse coaching & training.

Tijdens de training leer je hoe je prentenboeken inzet om bewustwording en ontwikkeling te creëren om welbevinden bij kinderen te vergroten. De onderliggende boodschap in een prentenboek zorgt voor kinderen voor herkenbaarheid en maakt het onderwerp beeldend. Ieder kind haalt de boodschap uit het boek die passend is bij hem of haar. Het voorlezen is een prachtige start om vervolgens met elkaar het gesprek aan te gaan. Hoe je dat op een laagdrempelige en effectieve manier aanpakt? Dat leren we je graag.

Praktische informatie
Geschikt voor: ouders/verzorgers, pedagogisch medewerkers, onderwijsprofessionals, kindercoach of zorgprofessionals die werken met kinderen tussen de 0-12 jaar
Duur: 2 uur online workshop
Kosten: €35,- inclusief BTW
Groepsgrootte: maximaal 10 personen

Talententraining

Help kinderen hun talenten ontdekken met NLP

Zoals de naam al verklapt draait deze training volledig om het ontdekken van de talenten van het kind. Talenten zoals sociaal vaardig zijn of een groot empathisch vermogen hebben zijn voor kinderen niet zo duidelijk te herkennen als goed zijn in rekenen of sport. Daarom verbinden we in deze training theorie met praktijk met neurolinguïstisch programmeren (NLP). Denken-voelen-doen komen samen in iedere training. Maak kennis met de tent en de driehoek tijdens deze training.

De teamtraining bestaat uit drie bijeenkomsten van 2 uur en er wordt in overleg met de organisatie altijd maatwerk geboden.

Praktische informatie
Geschikt voor: pedagogisch medewerkers, onderwijsprofessionals en kindercoaches
Duur: 3 x 2 uur durende workshop
Kosten: NTB
Groepsgrootte: NTB