TALENTENTRAINING

“Bewustwording en ontwikkeling zorgt voor samenwerking.”

DE TALENTENTRAINING

Laat je met een groep professionals in een dag inspireren om te kijken achter je gedrag en te ontdekken wat je talenten zijn.

De kennis en vaardigheden die bij Authentalent binnenin zit, zorgt dat er bij een individu, groep of organisatie van binnenuit een bewuste ontwikkeling plaatsvindt die aan de buitenkant duidelijk zichtbaar is.

De driehoek is het symbool voor het driehoeksgesprek en om zaken vanuit meerdere perspectieven bekijken.

Lees het blog van de ervaringen van Spring kinderopvang: KLIK HIER

MEER UITLEG

Een tent is eenvoudig en flexibel: je zet hem op waar je wil, pakt klein en snel weer in. De stokken verbinden en zorgen voor kaders. Met de haringen veranker je hem aan de grond.

Het doek zorgt voor bescherming, toch kun je makkelijk van binnen naar buiten en andersom. Je kunt alles volgen van binnen en buiten.

Bij extreme weersomstandigheden gaat de tent kapot, de stokken begeven het en het doek scheurt.

Hoe ga je daarmee om? Schuilen bij een ander?

Uiteindelijk ga je door en verbeter je je tent met steviger tentdoek, dikkere stokken die steviger verbonden zijn en zorg je voor meer haringen om te verankeren. Wie weet gebruik je ook nog meer scheerlijnen. Of heb je andere, nieuwe ideeën.

Bij de volgende storm lig je in je tent rustig te luisteren en kijken. Je loopt een keer bewust om je tent heen om te kijken of alles goed gaat en doet kleine aanpassingen waar nodig. Uiteindelijk gaat de storm liggen…..

Als laatste stap leer je om je te verplaatsen in andermans tenten vanuit een nieuwsgierige houding waardoor er meer begrip ontstaat.

Graag lok ik je uit je tent.

Wil je ook een keer uit je tent gelokt worden? Graag ga ik het gesprek aan.

Mail naar manon@authentalent.nl