Feedback is een cadeautje!

Afgelopen maanden heb ik drie teams mogen begeleiden in bewustwording en ontwikkeling van hun eigen talenten. Dit gebeurde door afwisseling in denken-voelen-doen.
Tijdens een intakegesprek met de manager en HR-adviseur maakte ik de training op maat. Tijdens de training waren zij uiteraard aanwezig als deelnemer.
Met een actieve werkvorm tijdens de opening werd telkens meteen duidelijk hoe het team in de dagelijkse praktijk met elkaar omgaat.
De theorie met praktijkvoorbeelden zorgen voor inzicht hoe het allemaal werkt in je hoofd.
Het was voor mij genieten van professionals die talenten geven en ontvangen en de rust ervaren tijdens een inspirerend filmpje en boek. Ik zag bij ieder wel een “oh ja-moment” of een “eyeopener”.
In het nagesprek hoor ik dat er ook veel na-effect is bij de teams en dat hiermee de manager de handvatten heeft gekregen om samen verder te gaan met een team.
Fijn gevoel om vanuit Authentalent betekenisvol te zijn. Met mijn enthousiame, positiviteit, praktische en analytische werkwijze heb ik mensen inzichten mogen geven. Mooi om te zien dat er bij Spring kinderopvang ruimte is voor ontwikkeling en oog voor iedere medewerker.

Feedback is voor mij ook een cadeautje: enthousiast, weet veel, afwisselend, respectvol, duidelijk, inspirerend, interactief, praktisch. Dank je wel!